Sessies

Rebalancing werkt met individuele sessies. Je onderzoekt wat er op dat moment speelt in je leven. Hierdoor sluit de sessie aan bij wat het meest belangrijk voor jou is. Door met aandacht contact te maken met je lichaam word je ervaringen gewaar die daar zijn opgeslagen. En krijg je inzicht in deze ervaringen. Je gaat ze voelen, verwerken en loslaten. Je krijgt weer meer ruimte en ontspanning in je lichaam. En daarmee ook meer ruimte in je hoofd.

Tijdens een sessie maak ik gebruik van verschillende methoden zoals aanraking, zelfonderzoek, ademtechnieken, massage, lichaamsanalyse en meditatie.

Een sessie duurt 1½ uur. Na de eerste keer bespreken we of Rebalancing aansluit bij je vraag en of we kunnen samenwerken. Hoe vaak en gedurende welke periode je sessies gaat volgen is afhankelijk van je vraag en je wensen.

De kosten van een sessie bedragen per 1 januari 2020   80,- voor 1,5 uur.

Sessies zijn altijd op afspraak. Je kunt ook 's avonds terecht.

Als je onverhoopt niet kunt op de afgesproken tijd, neem dan contact met me op. Het is altijd mogelijk om de afspraak in overleg te verplaatsen. Voor afspraken die binnen 48 tot 24 uur worden afgezegd betaal je 50% van de sessiekosten. Een sessie die minder dan 24 uur van te voren wordt afgezegd, wordt geheel in rekening gebracht.

Ik ben geregistreerd bij het Platform Rebalancing Nederland. 

 

 

 

 

 

Deze website is gehost en gemaakt door Webplace4u uit Renkum

Copyright © 2013. All Rights Reserved.

Escort Aix