Rebalancing voor jou

De ingang van rebalancing is altijd je lichaam. Je komt meer in contact met jezelf. Het maakt je bewust van wat je doet en met welke intentie. Tijdens de sessie gaan we altijd uit van het nu: hoe is het nu met je. Je gedachten kunnen dwalen naar het verleden of de toekomst, je lichaam is altijd in het nu.

Rebalancing vraagt geen grote inspanningen, je hoeft niks te bereiken. Eerder het tegendeel. Het is een milde manier om naar jezelf te kijken. Het vraagt wel durf van je om je open te stellen.  Zodra je meer gaat ervaren dan alleen je gedachten, krijg je inzicht in hoe dingen bij jou werken. Je gaat ervaringen voelen, benoemen, verwerken en geeft ze daarmee een plek.

Het kan een verdieping geven om je familie-dynamiek bij de sessie betrekken. Je familie en de plek die je erin hebt ingenomen is van invloed op je gedachten en je vaak onbewuste gedrag van vandaag. Deze dynamieken zijn ook voelbaar in je lichaam.

Als je weet wat je onbewuste patronen en automatismen zijn, kun je ze bewust met ‘een afstandje bekijken’ en bepalen of ze nog bij je passen. De weg is open om andere keuzes maken.

Op een dag begon ik te hyperventileren. De huisarts wist geen oplossing en de psycholoog evenmin. Via Rebalancing ging ik uit mijn hoofd en in mijn lichaam. Van hyperventilatie heb ik geen last meer

Ervaren hoe het met je is?