2-daagse Familieopstellingen en Rebalancing

De 2-daagse Familieopstellingen en Rebalancing is een unieke combinatie van verschillende benaderingen. Er wordt een afwisselend programma aangeboden die gericht is op het verkennen van je eigen persoonlijke vragen. Er is voor iedereen aandacht en ruimte. Voor 6 deelnemers is er de mogelijkheid om een persoonlijke vraag in te brengen voor een opstelling.

Twee dagen waarin je wordt uitgenodigd jezelf te verdiepen in de thema’s die voor jou in het leven spelen. Als deelnemer kom je met een eigen intentie van wat je wil onderzoeken en waar je meer zicht op wil krijgen. Dit kan variëren van het verkennen van relationele problemen, emotionele blokkades, onverwerkte trauma’s, belemmerende overtuigingen of andere uitdagingen waar je mee worstelt.

Informatie over familieopstellingen lees je hier

Daarnaast wordt tijdens de workshop ook gewerkt met Rebalancing. Rebalancing is een intense manier van contact maken met wie je werkelijk bent zonder iets te willen veranderen. Jezelf door alle lagen heen laten gaan tot je bij je authentieke zelf komt. We maken gebruik van ademhaling, aanraking, beweging en zelfonderzoek.

Ervaringen

“Doe je mee met een familie opstelling, ik denk dat het je veel kan brengen” was de vraag al meerdere keren. En steeds weer wist ik nee te zeggen door al mijn vooroordelen, spanning en angsten. Want wat kan je verwachten wanneer je iets niet kent. Wat moet je voelen en hoe moet je je gedragen.  Tot daar het moment was en ik al mijn moed had verzameld om toch mee te doen. Compleet uit mijn comfort zone “ik doe mee en weet je wat… geef mij maar op voor de 2-daagse!”. Daar ging ik, als groentje, samen met 7 vrouwen een voor mij nieuwe uitdaging aan. 2 dagen vol emoties, ontlading, spanning en confrontaties met mezelf. Maar ook met lol, plezier en enorm veel liefde voor en met elkaar. Ik ben ontvangen in een warm bad waar Trudy en Els een mooie wisselwerking en samenwerking hadden. Oefeningen, meditatie, verbinding met jezelf en verbinding met elkaar.   Verschillende opstellingen met voor ieder een rol, ruimte om ‘nee’ te kunnen zeggen en waar grenzen gerespecteerd werden. Zonder woorden, afgestemd op elkaar.   In deze 2 dagen heb ik inzichten maar ook meer vragen gekregen. Ontwikkel punten gevonden maar ook ontwikkeling door gemaakt. Ruimte om mezelf beter te leren kennen en zelf onderzoek te mogen doen.  Ik ben dankbaar voor de warmte, het doorvragen en het uitnodigen van Els. Ik ben dankbaar voor de ondersteuning en begeleiding van Trudy, dankbaar voor het verder kijken en uitlokken. Dankbaar voor het leren kennen van deze fijne vrouwen, voor het vertrouwen. Dankbaar voor de gastvrijheid bij Marloes en haar man. Voor de goede zorgen en het heerlijke eten. Het is ons aan niets ontbroken. Ik ben dankbaar dat ik mezelf heb mogen zijn.  En niet te vergeten ben ik mezelf dankbaar dat ik deze kans heb aangegrepen! Liefs "

Voor wie:
Voor iedereen die zich wil verruimen en bereid is dieper naar zichzelf te kijken

Wanneer:
2023
Vrijdag 13 oktober en zaterdag 14 oktober

2024
Vrijdag 21 juni en zaterdag 22 juni

Zie ook de data voor onze 1-daagse Familieopstellingen hier

Waar:
Natuurlijk Yoga

Hondstraat 8
Vorstenbosch

Begeleiding:
Els van Os en Trudy Boer

Tijd:
Van 9:30 u. tot 17:00 uur. Houd er rekening mee dat de dag kan uitlopen.

Koffie en thee vanaf 9:00 uur
Er is geen overnachting bij inbegrepen

Investering:
Deelnemer: € 175,-
Deelnemer met een opstelling: € 275,-
Met veel aandacht verzorgt Marloes de koffie, thee, versnaperingen, fruit en een uitgebreide lunch.
We zijn niet BTW-plichtig.

Aantal deelnemers:
Er is plek voor 14 deelnemers waarvan 6 deelnemers een vraag in kunnen brengen voor een opstelling.

Voorbereiding van de dag:
Om je voor te bereiden vragen we elke deelnemer een aantal vragen te beantwoorden over wat je graag wil onderzoeken. Voor degene die zich opgeeft voor een opstelling is er een extra vragenlijst met vragen over je familie van herkomst. Vanuit ervaring weten we dat als je je aandacht en energie richt op dat waar je naar wil kijken, je rijker naar huis zal gaan.

Het is fijn als je de informatie bij familieopstellingen goed doorneemt.

Overnachtingsmogelijkheden:
Gezien de 2-daagse zonder overnachting is, hebben wij een aantal tips voor als je echt even op jezelf wil blijven:
www.bedinbrabant.nl
www.kersenhof.nl
www.benbdemaashorst.nl
www.leijland.nl

Informatie en aanmelden:
Voor je aanmelding of meer informatie kun je contact opnemen met Trudy (06-54778278) of Els (06-12339266).

Afmeldbeleid:
We gaan ervan uit dat je je weloverwogen aanmeldt. Echter, meld je jezelf binnen 10 dagen voor de 2-daagse af, dan brengen we de volledige kosten in rekening.