1-daagse Familieopstellingen

Op deze dag kijken we naar 4 families via van tevoren ingebrachte persoonlijke vragen. Deze vragen hebben te maken met iets in het leven waarin iemand steeds vastloopt en waar iemand meer zicht op wil krijgen. Bijvoorbeeld op het gebied van je (partner)relatie, werk of gezin. Maar het kan ook gaan over gevoelens of gedrag waar je niet weet hoe ermee om te gaan.

Je kunt je aanmelden als vraagsteller of als representant. Informatie over familieopstellingen lees je hier.

Ervaringen

“Ik vond het een magische avond! Top hoe jullie twee in zo’n korte tijd een veilige bedding weten te bewerkstelligen waarin zoveel mag worden gezien en geheeld! Top team samen!”

“Dit was mijn eerste ervaring met Familie-opstellingen. Ik had mezelf aangemeld als representant. Een beetje uit nieuwsgierigheid, want hoe gaat zoiets nou? Een groep van 10 vreemden die met elkaar aan het werk gaan op een zeer persoonlijk en diep vlak. Hoe gaat dat zijn? Spannend…… De opstellingen worden goed begeleid door Els en Trudy, goed invoelend en veilig begeleidend. Het is fascinerend wat er gebeurt op zo’n avond, zoveel dynamiek en beweging. Ik werd meegenomen in de dynamiek van de familie van de vraagsteller en het is gewoon een kwestie van voelen wat er met je gebeurt en dat laten spreken. Dat lijkt heel moeilijk, maar dat was het niet. Gewoon mee in de flow. Ook al was ik representant, toch haalde ik er voor mezelf ook inzichten uit. Het is mooi en leerzaam om te zien en te ervaren hoe gebeurtenissen in een familie invloed hebben op de levens generaties later. Dat maakt mij, in mijn dagelijks leven als dochter en moeder óók bewuster van de plaats die ik heb in het systeem en van de impact van mijn eigen acties. Aan het einde van de avond was ik moe, leeg, voldaan, verwonderd. Ik voelde me dankbaar en vol verwondering voor de inzichten die ik gekregen heb, voor de groep mensen die er waren, want je doet dit samen. Waar we als 10 vreemden starten gingen we uit elkaar alsof we elkaar al jaren kenden, ieder apart maar met de verbondenheid van de gedeelde ervaring.”

“Afgelopen zaterdag heb ik een opstellingsdag met jullie mogen meemaken. Wat ik als heel fijn heb ervaren is de rust, de aandacht en de veiligheid die ik naast jullie liefdevolle begeleiding door alles kon voelen. Ik had een vraag ingebracht en ik vond het heel fijn dat deze niet werd gedeeld met de deelnemers. Dat bracht mij nog meer een veilig gevoel. Daarnaast hebben de representanten geen ‘verhaal’ om zelf mee te identificeren, wat het voor mij nog zuiverder maakte. Ik vond het fijn dat we begonnen met een meditatie. Een heel prettige energie om uit te starten met de 1e opstelling. En in de middag juist weer een oefening om weer in contact te komen met je lichaam. Heel fijn. De dag na de opstelling kreeg ik ontzettende keelpijn, wat ik interpreteer als dat het lichaam ermee aan de slag is gegaan. Hoe de rest gaat, zal blijken.”

“Afgelopen weekend als representant meegedaan. Ik vond het als representant zijnde een bijzondere ervaring die mezelf ook mooie en waardevolle inzichten gaf. De sfeer was heel veilig en prettig en Els en Trudy waren fijne begeleiders die doorgingen tot het systeem ook echt helder was.”

“Wat een waardevolle dag heb ik beleefd bij Els en Trudy. Ontspannen. In het hier en nu. Lichaamsgericht. En als representant mee ontdekken in de vraag van vier andere gasten. Met respect en ruimte wordt door hen beiden op hun manier gekeken naar wat gezien wil worden. Veilig en welkom op een pracht plek. Met lekkers en goede voeding. Met humor en eigenheid. Een fijne geborgen bedding om naar jouw verhaal te kijken.”Voor wie:
Voor iedereen die zich wil verruimen en bereid is dieper naar zichzelf te kijken

Wanneer:
2023
Zaterdag 28 januari
Zaterdag 11 maart
Vrijdagavond 21 april
Zaterdag 13 mei
Zaterdag 17 juni
Zaterdag 9 september
Zaterdag 18 november

2024
Vrijdag 19 januari
Zaterdag 24 februari
Zaterdag 6 april
Zaterdag 25 mei
Zaterdag 14 september
Zaterdag 19 oktober
Zaterdag 7 december

Zie ook de data voor onze 2-daagse Familieopstellingen en Rebalancing hier 

Waar:
Natuurlijk Yoga
Hondstraat 8
Vorstenbosch

Begeleiding:
Els van Os
Trudy Boer

Tijd:
Van 9:30 u. tot 17:00 uur. Houd er rekening mee dat de dag kan uitlopen.
Koffie en thee vanaf 9:00 uur

Investering:
Vraagsteller: € 150,-

Representant: € 50,-
Koffie, thee, versnaperingen, fruit en een uitgebreide lunch zijn inbegrepen. We zijn niet BTW-plichtig.

Aantal deelnemers:
Er is plek voor 4 vraagstellers en 10 representanten.

Voorbereiding van de dag:
Vraagsteller: Je krijgt vooraf een vragenlijst wat gaat over de vraag die je wil inbrengen en over je familiegeschiedenis. Zo kunnen Trudy en Els zich goed voorbereiden op de opstelling. De aanwezigen op de dag zelf krijgen niets te weten over deze informatie zodat het representeren helder en zuiver blijft.

Representant: Om meer te halen uit de dag is het raadzaam om van tevoren een intentie neer te zetten over wat jij wil ervaren/leren die dag.

Voor beide is het fijn als je de informatie bij familieopstellingen goed doorneemt.

Informatie en aanmelden:
Voor aanmelding en meer informatie kun je contact opnemen met Trudy (06-54778278) of Els (06-12339266).

Afmeldbeleid:
We gaan ervan uit dat je je weloverwogen aanmeldt. Echter, meld je jezelf binnen 10 dagen voor de 1-daagse af, dan brengen we de volledige kosten in rekening.